• Fri fragt over 699,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret

Fåreskind – Vores PASSION er din garanti for TILFREDSHED


Vi har specialiseret os i fåreskind. Vi bruger vores tid og energi på at sikre, at de produkter, du kan købe hos os, er af den bedste kvalitet, og at du samtidig kan få dem til en attraktiv pris. Hvorfor har vores kunder tillid til os? Hvorfor er det det værd at handle hos os? Det vil vi gerne svare dig på ved at fortælle dig om de tre grundlæggende principper, vi arbejder ud fra:
 

1. NATUR & TRADITION


Det er ikke uden grund, at natur og tradition er det første af vores grundprincipper. Det er vigtigt for os, hvor vores skind kommer fra. En traditionel tilgang til avl, garanterer at de produkter, du kan købe hos os er 100% naturlige. Vi er modstandere af masseavl, og vi går ikke ind for brugen af kemikalier, som findes i nogle af de skind på markedet, der ikke bliver testet. Det vil vi simpelthen ikke være med til! De skind, vi sælger i vores shop, er af en ordentlig kvalitet, fordi vi har respekt for dyrevelfærd, og fordi vi samarbejder med mennesker, der arbejder ud fra de samme værdier som os. Takket være dette, er der heller intet spild i vores produktion, og der tages hensyn til naturen i alle processerne fra start til slut.
 

2. VIDEN & ERFARING


Vores mange års erfaring på markedet og vores omfattende viden inden for området er det, der gør os til en virksomhed, du kan regne med. Du behøver ikke bruge tid på at bekymre dig om kvalitet, ægthed, eller hvordan dyrene bliver behandlet i processen. Det skal vi nok gøre for dig! Vi garanterer, at vi gør alt for at sikre, at vi kun handler med de bedste og mest pålidelige leverandører.

"Vi behandler vores kunder, som vi gerne selv vil behandles."


Vi verificerer ægtheden af det læder, vi importerer, med stor omhu. Vi har kun tillid til veltestede produkter, fordi vi for alt i verden ikke vil skuffe hverken vores faste eller nye kunder. Det skaber en tillid mellem os og vores kunder, så de gerne vil handle hos os igen en anden gang. Vi står stærkt med den høje kvalitet af vores produkter! Vi er jævnligt i dialog med vores leverandører og besøger selv opdrættere, så vi kan sikre os, at vi kan tilbyde dig de bedste produkter. Og vi gør det hele med stor passion, fordi det er vores ønske, at vi med god samvittighed kan se dig som kunde i øjnene og være sikre på, at du er tilfreds med dit køb hos os.
 

3. ATTRAKTIVE PRISER


Vi tilbyder nogle attraktive priser, hvor du kan være sikker på, at du får værdi for pengene. Det kan være, du tænker, at du har set skind billigere andre steder. Men er du sikker på, at kvaliteten er, som den skal være?  Er du sikker på, at producenterne behandler dyrene ordentligt og undgår brugen af skadelige kemikalier? Hvad kan være grunden til, at prisen er så lav? Vi holder ikke noget skjult for jer! Vi står inde for den høje kvalitet på vores skind, og vi har de nødvendige certifikater, til at bekræfte det. På trods af dette gør vi vores bedste for at tilbyde de mest attraktive priser ved at kræve så lav en fortjeneste som muligt. Vi ved, at der findes andre virksomheder, som tilbyder lignende produkter, hvor priserne afviger fra vores egne. Dette er netop på grund af kvaliteten. Billigere er ikke altid bedre. Ved at købe hos os kan du være sikker på, at du får et naturligt produkt i højeste kvalitet til en fornuftig pris.


Nu hvor du kender til de grundværdier, vi arbejder ud fra, vil vi gerne invitere dig på opdagelse i vores udvalg af produkter og gode tilbud. Mærk naturens skønhed og drøm dig væk til fjerne verdenshjørner:

Er du til islandske eller newzealandske skind? Er du til Jacobs skind eller måske noget helt fjerde? Lær mere om vores fantastisk bløde skind, og hvad det er for nogle karaktertræk, der er unikke for de forskellige fåreracer. Hvilket skind passer mon bedst ind i dit hjem og bidrager til din unikke stil? Find ud af, hvad der passer bedst til dine behov, og så skal vi nok tage os af resten.