• Fri fragt over 699,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret

Hvert skind er unikt, hvilket er med til at påvirke både kvalitet og pris


Du undrer dig sikkert over, hvorfor priserne varierer på de forskellige skind. Det kan vi ikke give dig noget simpelt svar på, da der er mange faktorer, der spiller ind. Med udgangspunkt i vores viden og mange års erfaring vil vi prøve at gå lidt i dybden med kvaliteten af læder i forhold til pris.  
 

Vi lægger ud med noget helt grundlæggende: Forskellen på lam og får


Et lam ligner måske bare et ungt får. Det er det selvfølgelig også, men der ligger mere i det. Her henvises der til en naturlig og traditionel tilgang til dyrevelfærd.

I kødindustrien kan man godt opleve, at et 1-årigt lam ligner et voksent får. Dog er en så hurtig proces, hvor lam bliver til får, både kontroversiel og unaturlig. Vi frygter, hvordan og med hvad disse lam bliver fodret, for at de kan vokse sig store så hurtigt. Man kan ikke skelne mellem lam og får, og dette er med til at skabe forvirring på markedet. Det er heller ikke til at vide, om et får har fået lov til at vokse sig stort i et naturligt tempo, eller om det er blevet tvangsfodret til fordel for en hurtig profit. Dette er ikke en praksis vi vil være med til.


 

Vi sætter dyrevelfærd først


Her vil vi også gerne understrege, at det påvirker kvaliteten på skind væsentligt, hvorvidt eller ej dyrene er vokset op under klimatiske forhold, der stemmer overens med deres naturlige habitat. Det er vi opmærksomme på, når vi importerer skind af den bedste kvalitet, og som er 100% naturlige.

 

Hensigten med fåreskind


Lammeskind og fåreskind bruges ikke kun som pyntegenstande. Langt størstedelen bliver anvendt i industri bl.a. i produktion af tøj. Kun en lille procentdel af fåreskind er af en god nok kvalitet til, at de kan bruges i hjemmet f.eks. som et smukt tæppe på gulvet eller i lænestolen. Fordi denne type læder af høj kvalitet er et unikt produkt, stiger efterspørgslen på markedet og dermed også prisen. Vores opgave er at opkøbe de bedste, unikke skind.

 

Hvad får du ud af at vælge læder af højeste kvalitet?


Ved at handle hos os kan du forvente unikke produkter med god holdbarhed. Disse typer af læder fås normalt fra ét stykke, hvilket bekræfter deres naturlighed og er med til at adskille dem fra produkter af lavere kvalitet. Ved første øjekast kan du også se, at disse skind er kendetegnet ved flere og tættere børstehår, en naturlig glans, og at de både blødere og mere behagelige at røre ved. Vi lægger særlig vægt på at verificere, at de skind vi køber hjem, har de typiske karaktertræk for en given art. Som du ved, er hver fårerace unik. Dette er enormt vigtigt, fordi vi takket være vores viden og erfaring har lært at skelne autentiske og værdifulde produkter af høj kvalitet fra dem af en lavere kvalitet.

 

Valget er dit


Skal du vælge veltestet læder af højeste kvalitet eller lade dig friste til at købe noget, der er billigere men af ukendt oprindelse? Det nuværende marked er fuld af tilbud på produkter, hvor der er stor forskel på både pris og kvalitet. Dog er det ikke altid let selv at skulle gøre sig klog på kvaliteten. Derfor opfordrer vi dig til at stole på vores professionalitet og erfaring. Så kan du spare dig selv for at smide penge ud ad vinduet samt unødvendige skuffelser. Prioriter kvalitet, så de produkter, du køber, er nogle der kan bruges, og som tager sig godt ud, i mange år. Intet kan erstatte den skønhed, der kommer fra selveste moder natur.