• Fri fragt over 699,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret

Hvilket skind vil se bedst ud på din stol?


Du spekulerer sikkert på, hvilket skind der vil tage sig bedst ud på din stol. Står du i lidt af et dilemma og er i tvivl om, hvad du skal vælge? Tag det bare helt roligt. Vi har udarbejdet en guide for at gøre det lettere for dig. Vi vil meget gerne dele vores erfaring med dig, så du med professionel og pålidelig vejledning bliver i stand til at træffe det rigtige valg.

Vi går højt op i vores kunders tilfredshed, så derfor har vi samlet et par tips og gode råd, der er værd at læse igennem, inden du køber dit skind. Så kan du være sikker på, at det skind, du køber, opfylder lige netop dine behov. Og på denne måde drager du mest mulig fordel af vores passion. Så lad os komme i gang! God læsning!

 

Størrelsen på din stol


Stole er forskellige, og det er vores skind også. Så hvordan finder man det skind, passer bedst sammen med en bestemt stol? Det kan vi svare dig på! Først og fremmest handler det om at vælge et skind, der passer i størrelsen, til din stol:
 

Hvordan måler du den?


Den nemmeste måde at måle stolens størrelse på, er ved at måle længden på både sædet og ryglænet. De to mål lægges sammen, og så føjes der yderligere 10 cm til summen. For at helhedsindtrykket bliver bedst muligt, skal skindet helst være så stort, at det går lidt ud over siderne på stolen og på ryglænet.

 

Gider du ikke bruge tid på at måle stolen?

 

Når du skal bruge et skind til en stol, er det i de fleste tilfælde tilstrækkeligt med et på 90-100 cm. Er du meget i tvivl, anbefaler vi, at du køber et, der er lidt længere (110-120 cm) bare for en sikkerheds skyld. Vores erfaring siger, at dette næsten altid passer. Er det en lille stol eller en stol uden ryglæn burde et skind på 80-90 cm være langt nok. Med store stole og lænestole skal vi op i en størrelse inden for cirka 100-130 cm.

 

Her er vores størrelsesanbefalinger ud fra hvad slags stol du har:

 

  • Skammel eller barstol: 80-90 cm
  • Spisebordsstol m. lav ryg: 90-110 cm
  • Spisebordsstol m. høj ryg: 110-130 cm
  • Kontorstol: 90-115 cm
  • Lav lænestol: 90-110 cm
  • Høj lænestol: 100-130 cm

 


Skindtype


Vores butik tilbyder mange forskellige skind fra hele verden. Hver slags har nogle bestemte træk. Du spekulerer måske på, hvilken slags der passer bedst til din stol? Svaret er faktisk ret simpelt:
 

Find ud af, hvad du bedst selv kan lide! Det er et spørgsmål om personlig smag

 

Vi kan kun sige, er, at hvis du er til korthårede skind, så vil et godt valg være et newzealandsk skind med børstehår på 3-7 cm. Og hvis du derimod er til skind, der er lidt mere langhårede, så anbefaler vi, at du køber et islandsk skind, hvor børstehårene er 7-15cm. Skal det være et skind, der er rigtig langhåret, kan du også sagtens få f.eks. et islandsk skind, hvor børstehårene er op til 12-15 cm lange. Hvis du på den anden side godt kan lide skind med smukke krøller, så vil vi anbefale dig at gå efter et tibetansk eller gotlandsk skind. Der er heller ingen tvivl om, at alle de skind, vi kan tilbyde i vores butik, ser fænomenale ud, hvilket er fordi de er helt naturlige. Men det er op til dig selv at vurdere, hvilken farve og hvilket visuelle udtryk, der passer bedst ind i din indretning. Vi er overbeviste om, at du nok skal finde et skind, der passer til dine behov, og som ikke kun er smukt at se på men som også er dejlig varmt og super blødt.

Vi håber, at det nu er blevet nemmere for dig at vælge et skind i den rigtige størrelse. Vores engagement for skind på daglig basis garanterer, at vi kun sælger produkter af højeste kvalitet. Derfor kan du også være helt sikker på, at det fåreskind, du har købt, bevarer sin skønhed og holder i mange år.