• Gratis fragt over 1000,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret

Korrekt pleje af fåreskind


Denne korte vejledning, som vi har udarbejdet til dig, handler om, hvordan man på bedste vis plejer sine fåreskind. Det er vores ønske, at du kan nyde den ekstraordinære kvalitet af de produkter, du køber hos os, i så lang tid som muligt.
 

Den særlige fordel ved vores skind er, at de er 100% naturlige


Når du køber vores produkter, kan du være sikker på, at de er helt naturlige, og der er ingen grund til at være bekymret om deres renhed. Disse skindtyper bevarer deres friskhed og deres særlige udstråling i lang tid. Derudover er de også meget lette at vedligeholde. Vi råder dig til at vælge vores kvalitetsprodukter frem for nogle, hvor der kan herske tvivl om arten. Imprægnering og brug af kunstige kemikalier er blot et par eksempler på, hvad der kendetegner kunstigt udstoppede skind. Det finder du ikke hos os.

Du vælger selv, om du vil have et naturligt skind, der er fremskaffet som et biprodukt af kødproduktion, eller om du vil have et, der er blevet udsat for omfattende kemisk behandling for at skjule imperfektioner. Vælg med omhu og vær sikker på, at du bruger dine penge fornuftigt. Vores passion og mange års erfaring er årsagen til, at vi har opnået vores kunders tillid. Vi håber, at du også bliver en af dem.

Derfor præsenter vi nogle af de vigtigste principper, som du bør følge, hvis du vil passe på de produkter, du køber hos os:

 

Vask ikke skindet i vaskemaskinen!


Det er et tilbagevendende spørgsmål, hvorvidt det er muligt at vaske et skind i vaskemaskinen. Vi fraråder det på det kraftigste! Hvorfor? Som allerede nævnt er vores produkter 100% naturlige. De er ikke imprægnerede, så at vaske dem i vaskemaskinen kan ødelægge dem. For at undgå, at skindet bliver deformt, bør du også sørge for, at bagsiden af skindet slet ikke kommer i kontakt med vand.
 

Hvordan opfrisker du så dit skind?


Der findes måder, hvorved du effektivt kan opfriske dit fåreskind. Og her behøver du ikke lede efter smarte metoder. Det er nok at benytte sig af enkle og gennemprøvede teknikker, der tilbydes af moder natur. Det viser sig, at den bedste måde at opfriske sit skind er ved at solbade det. Du skal altså bare hænge dit skind udenfor på en varm, tør og solrig dag f.eks. på terrassen, på balkonen eller andre passende steder udenfor, som du har til rådighed. En metode, der er god om vinteren, er at man placerer sit skind med uldsiden nedad i sneen.  Disse to metoder er bevis på, at moder natur selv tilbyder gode muligheder for plejning af skind.

Når man har med et naturligt produkt at gøre, er det også værd at anvende naturlige metoder til at pleje deres særlige karakter. At rede ulden med specialbørster er også en mulighed. På denne måde forebygges overdreven krusning og sammenfiltringer i ulden.

 

Hvordan håndteres en plet på skindet?


Hvad skal du gøre, hvis du får uønsket snavs eller pletter på dit skind? Svaret på dette spørgsmål er ganske simpelt. Vi råder dig til at tørre små pletter med en fugtig klud. Her anbefaler vi, at du bruger enten koldt eller lunkent vand. Bagsiden af skindet må under ingen omstændigheder blive vådt. Og står du med en plet, der bare slet ikke er til at få af med vand, er sidste mulighed at anvende særlige rengøringsmidler (f.eks. til tæpper). Dette skal dog gøres med den yderste forsigtighed.

Lugter skindet dårligt? – Sådan håndterer du det


Har skindet, du købte, en usædvanlig lugt? Tag det bare helt roligt. Alt, hvad du skal gøre, er at vente cirka 30 dage på, at skindet suger sine omgivelsers duft til sig. Den særlig lugt, der kommer fra nogle skind, skyldes, at skindene er naturlige og derfor har en original duft. De har dog en tendens til at absorbere nye duftstoffer, så skindet tilpasser sig altså dit interiør over tid. Vi fraråder, at du lufter skindet udenfor, især på overskyede regnvejrsdage. Dette kan medføre, at skindet optager fugt, hvilket vil resultere i, at det får en karakteristisk og ubehagelig lugt. Alt dette er resultatet af de naturlige processer, der hører med, når man har med økologiske produkter af højeste kvalitet at gøre.

Ved at følge disse tips kan dit skind holde sig smukt og i god stand i rigtig lang tid. Vi har delt vores viden med dig, så vi sammen kan tage os af alt det gode, som moder natur giver os. Lad os ikke skyde genvej. Lad os bruge de simpleste og mest effektive metoder til pleje af de skind, der giver os så meget varme, komfort og en helt unik skønhed hver dag.