• Fri fragt over 699,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fuld returret

Moral og etik ved køb af skind


For tiden er der meget fokus på, at vi skal bevare og passe på naturen og miljøet. Det er helt forståeligt, eftersom vi alle gerne vil være med til at tage hensyn til naturen, så vi kan leve med god samvittighed. Der er sikkert mange af jer, der spekulerer på, om I ved at købe fåreskind, er med til at gøre skade på dyrene. Det spørgsmål stillede vi i hvert fald os selv, inden vi startede vores forretning. Vi ville ikke være i stand til at se hinanden i øjnene hver dag, velvidende at der var dyr, der ville lide på grund af os. Derfor har vi besluttet at dele vores viden om moral og etik ved fåreavl og fortælle dig om, hvordan fåreskind fremstilles. Vi håber, at vi ved at dele denne information med dig, kan give dig god samvittighed og gøre dig tryg ved at handle hos os.
 

Fåreskind – et biprodukt fra kødindustrien


De skind, du køber hos os, er et biprodukt fra kødindustrien. Det kød, man får fra fårene, bliver solgt til lokale restauranter eller butikker. I naturen er der intet spild, hvilket er grunden til, at det, der er til overs herfra, bliver brugt i andre industrier. Skindene anvendes ofte i fremstillingen af tøj, accessories eller fodtøj. Kun nogle få af skindene er af en særlig høj kvalitet. Disse skind er velegnede til at dekorere vores hjem i form af tæpper på f.eks. gulvet eller på en stol. Fejlfri, velbevarede skind er en sjældenhed, og de betragtes derfor som helt unikke. Vores virksomhed tilbyder denne type produkter af højeste kvalitet.
 

Grundig verifikation af vores leverandører af skind


Vi vægter dyrevelfærd højt, fordi det er ekstremt vigtigt for os. Vi importerer ikke fåreskind fra upålidelige og ikke-testede kilder. Vi leder ikke bare efter de bedste tilbud, fordi vi ved, at dette ikke er det vigtigste. Før vi indgår nogen som helst aftaler med leverandører, sørger vi for at få spurgt ind til alle trinene i processen ved opdræt af dyrene. Vi ønsker, at de skal behandles med værdighed og respekt. 

Hvad man sår, høster man


Vi tror inderligt på, at en passioneret tilgang til sit arbejde, og hvor der arbejdes med respekt for naturen, har en enorm indflydelse på kvaliteten af produktet. Derfor lægger vi særlig vægt på oprindelsen af vores skind. Vi har været på utallige ture ud til fåreopdrættere, hvor vi har været i dialog med dem for at lære deres arbejde at kende ned til mindste detalje, og sådan har vi fået en masse erfaring. Vi har således lært, hvordan man korrekt verificerer den enkelte leverandørs tilgang til sit arbejde. Vi samarbejder kun med dem, der lever op til vores strenge krav. Enestående kvalitet og dyrevelfærd er det, vi står for, hvilket også betyder, at kunderne er ivrige efter at handle hos os igen en anden gang.
 

Mediernes indflydelse på misforståelse af branchen


Medierne viser ofte hjerteskærende videoer af dyr, der lider. Der findes endda deciderede skrækfilm, der indeholder makabre scener med dyr, der bliver flået levende. Husk på, at dette er fiktion. Denne slags situationer finder altså ikke sted i virkeligheden. Alle dem, som driver ulovlig avl og misbruger dyrene, bliver hurtigt opdrevet og holdt til ansvar for deres handlinger. Vi væmmes ved sådanne mennesker. I vores virksomhed lægger vi særlig vægt på forskellige typer certifikater. Disse bekræfter, at processen med at lave de fåreskind, vi importerer, er i overensstemmelse med den påkrævede standard i den gældende lov. Det er også en garanti for, at disse dyrs velfærd respekteres og ægtheden af disse skind.
 

Naturlige skind vs. kunstige skind


Har du nogensinde undret dig over, hvordan det at købe kunstige skind påvirker miljøet? Disse skind indgår i processer, hvor der anvendes naturgas og olie, for at forhindre dem i at blive biologisk nedbrudt. Kort sagt så forurener de vores planet i mange år. Det er det modsatte med de naturlige skind, vi tilbyder, hvor produktionen ikke kræver yderligere brug af energi. Desuden foregår nedbrydningen af disse skind uden nogen hindringer for miljøet.
 

Vores virksomheds politik er baseret på 100% respekt for naturen og miljøet


Mange af vores konkurrenter tilbyder begge slags skind. Derfor tager de ikke hensyn til konsekvenserne af en sådan praksis for miljøet, og de har kun øje for fortjeneste. Vores tilgang er helt anderledes. Vi har valgt den sti, som vi mener er rigtig, og hvor vi kun fokuserer på produkter af naturlig oprindelse. Vi har vores ideologi, som vi konsekvent holder os til, hvilket gør os til en pålidelig virksomhed.

Du kan dog opleve, at vi sælger skind, der er blevet farvet. Ja, det er sandt. Men disse produkter følger stadig vores politik. Hvordan er det så muligt? Jo, disse farvede skind i vores sortiment er naturlige skind (som regel fra New Zealand), som er blevet farvede. I denne proces anvendes der kun naturlige ingredienser til fremstilling af farven. Vi lægger ikke skjul på, at ulempen ved disse skind er, at de kan miste farve over tid, hvis de udsættes for meget for sollys. Denne type praksis betyder dog, at du modtager et produkt fra os af højeste kvalitet, idet dets naturlige karakter bevares, og som har en helt unik farve, der passer perfekt ind i dit hjem.

Vi håber, at du nu føler, at du har den nødvendige viden om moral og etik ved køb af skind og de værdier, vi arbejder ud fra. Vi er overbeviste om, at vi ved at følge disse principper fortsat vil have muligheden for at kunne tilbyde tjenester af den højeste kvalitet. Vælg naturen og tag hensyn til miljøet! Vi inviterer dig nu til at gå på opdagelse i vores store udbud af tilbud.